Natuurlijk regendichte WCO-lamellenventilator

Natuurlijke regendichte WCO lamellenventilator - voor natuurlijke dagelijkse ventilatie onder alle weersomstandigheden.

WCO lamellenventilator - voor natuurlijke dagelijkse ventilatie
WCO lamellenventilator - voor natuurlijke dagelijkse ventilatie

WCO voor industriële en commerciële gebouwen

De WCO kan afzuigventilatie bieden en er tevens voor zorgen dat er daglicht binnenkomt in de meeste soorten industriële en commerciële gebouwen. Het bovenste gedeelte zorgt voor maximale ventilatie en kan ook worden gebruikt voor noodrookafzuiging, maar het is niet officieel goedgekeurd als rookventilator. Twee regelbare binnenkleppen zorgen voor de dagelijkse ventilatie wanneer het regent.

Groot aantal toepassingsmogelijkheden

  • Breed scala van toepassingen
  • Ventialtie onder alle weersomstandigheden
  • Eenvoudig te installeren
  • Duurzaam en onderhoudsarm

WCO-lamellenventilatoren zijn goed geschikt voor de meeste industriële en sommige utiliteitsgebouwen. Bij regen kunnen de bovenkleppen gesloten worden, doorlopende weerbestendige ventilatie gaat dan via twee regelbare binnenkleppen.

Kenmerken en voordelen

Breed scala van toepassingen - De WCO zorgt voor de dagelijkse ventilatie kan ook worden gebruikt voor rookventilatie, maar hij is niet officieel goedgekeurd als rookventilator.

De polycarbonaatversies zorgen voor een natuurlijke daglichttoetreding. U kunt kiezen uit tal van opties, zoals een pneumatische, elektrische of handmatige bediening en een uitgebreid assortiment aan lameltypen, accessoires en afwerkingen.

Hoge prestaties - De WCO is aerodynamisch efficiënt en heeft een hoge weerstand tegen weersomstandigheden.

Gemakkelijk te installeren - De WCO wordt volledig gemonteerd ter plaatse afgeleverd en kan onder elke hoek, van horizontaal tot 45º, worden geïnstalleerd . Dankzij de vele beschikbare basisprofielen is de eenheid geschikt voor de meeste platen, glasconstructies en dakopstanden.

Duurzaam - De WCO is vervaardigd van een stevige, corrosiebestendige aluminiumlegering in klasse 3005 conform EN573-3, met RVS-bevestigingen. De lamellen draaien op dubbele UV-bestendige nylonlagers. De WCO vereist zeer weinig onderhoud.

Productiekwaliteit - De WCO is vervaardigd conform de ISO 9000-kwaliteitsnorm. Elke eenheid wordt voorafgaand aan de verzending onderworpen aan een functionele test.

Ontwerpservice - Colt biedt een pre-order ontwerpservice. Neem contact op met Colt voor meer informatie over de toepassing, specificatie, installatie of het onderhoud van de WCO.

Download de brochure
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions