Mechanische Ventilatie Systemen

Mechanische Ventilatie Systemen
Mechanische Ventilatie Systemen

Het Colt programma mechanische ventilatie bestaat uit een serie verschillende luchttoevoer- en luchtafvoersystemen waarmee voor iedere individuele situatie een oplossing op maat geboden kan worden. Elk van deze systemen kenmerkt zich door een hoge effectiviteit en een betrouwbare werking onder alle weersomstandigheden.

De bekendste mechanische ventilatie systemen zijn tevens de meest eenvoudige: in het dak zorgen sterke luchtafzuigers voor de afvoer van warmte terwijl tegelijkertijd mechanische luchttoevoersystemen voor de noodzakelijke frisse lucht op de werkplek zorgen. Of indien gewenst voor voorverwarmde frisse lucht in de wintermaanden.

Dit geldt voor alle systemen; of het nu om verdringingssystemen, mengsystemen, overdruksystemen of injectiesystemen gaat, om gasverwarming, cv of stoom verwarmd.

Daarnaast kunnen de compacte decentrale Colt luchtbehandelingskasten geconditioneerde lucht in een ruimte voeren en kan met de modulair opgebouwde luchtbehandelingskasten zelfs het meest complexe luchttechnische probleem opgelost worden.
Alle Colt mechanische ventilatie systemen kunnen worden voorzien van luchtfiltratie van eenvoudig doek of hepafiltratie, luchtrecirculatie, verwarming, warmteterugwinning, koeling en bevochtiging.

Download de brochure
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions