Colt International werd in Nederland opgericht in 1960. De vestiging in Cuijk telt ca. 200 medewerkers. Colt International  is onderdeel van de Colt Group of Companies, vertegenwoordigd in meer dan 70 landen, met meer dan 900 medewerkers.

MBO marketing stage

Korte praktijkopdracht omschrijving

Algemene ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie op internationaal vlak (Benelux & Frankrijk) bij lopende campagnes, beurzen en projecten.

Korte praktijkopdracht omschrijving

Binnen een veranderde organisatie krijg je de kans om jezelf te profileren als zowel bedenker als uitvoerder. De afdeling is werkzaam voor de landen Nederland, België en Frankrijk. Van deze drie landen is Nederland de grootste markt voor onze organisatie en hierdoor is 75% van de activiteiten van de afdeling gericht op Nederland. 

De afdeling is momenteel aan verandering onderhevig. Hierbij worden de huidige marketingactiviteiten in Nederland heroverwogen en wordt gekeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze activiteiten in België en Frankrijk liggen er momenteel mooie uitdagingen in het opzetten van een nieuw marketingbeleid. In deze werkgebieden komen er voor jou als stagiair de volgende mogelijkheden bij de uitvoering in zowel online als offline activiteiten:

 • De creatie van content en campagnes 
 • Ontwerp en uitvoering van mailingen en nieuwsbrieven
 • De opmaak bij advertenties, leaflets en brochures
 • Uitvoering social media en online media
 • Assisteren bij dagelijkse werkzaamheden (telefoonverkeer, mail, archiveren)
 • up-to-date houden en administratief verwerken van documentatie
 • bestellen van (beurs)materialen, drukwerk en overige materialen

Met een stage bij Colt International krijg je de mogelijkheid om met collega’s in de organisatie te praten, een project gezamenlijk op te pakken en verder veel praktijkervaring met alledaagse werkzaamheden. Heb je interesse in bepaalde onderwerpen of vakgebieden, dan kunnen we samen in een kennismakingsgesprek hier zeker naar kijken.

Informatie over de afdeling

De afdeling zelf bestaat uit de Manager Marketing en de Assistent Marketing Communications. Er hangt binnen de organisatie een informele sfeer, waarbij je veel in contact zal zijn met de commerciële binnen- en buitendienst van de organisatie. Tijdens de stage zal er continu aandacht zijn voor begeleiding op maat.

Ontwikkelcompetenties

De internationale dynamische markt waar Colt werkzaam in is zorgt ervoor dat veranderingen zich bij ons in snel tempo opvolgen. Dit zorgt ervoor dat er momenteel legio mogelijkheden zijn om je verder in te ontwikkelen. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd veel te zien en zal er bij jou sprake zijn van een groei in zowel kennis als kunde. Een plek waarbij je de basis van een Marketing & Communicatie afdeling mee zal maken en hierdoor kan werken aan je zelfvertrouwen en verantwoordelijk in jouw vakgebied. 

Startcompetenties

Enkele skills die we van jou vragen zijn:

 • Je kunt prioriteiten stellen
 • Je staat sterk in je schoenen
 • Je hebt een goede beheersing van het Microsoft office pakket 

Daarnaast gaat onze voorkeur uit en kun jij je verder ontwikkelen in:

 • Je hebt kennis van photoshop & indesign  
 • Je hebt kennis van social media, online- en print media 

Praktische informatie

Bij Colt krijgt je een stagevergoeding van €150,- per maand.

Onze locatie is met alleen het openbaar lastig te bereiken, wij raden je aan om een fiets te plaatsen op het station in Cuijk. Hierdoor is de reistijd vanaf het station in Cuijk +/- 15 minuten en vanaf Nijmegen centraal naar onze locatie maximaal 30 minuten. Met de auto is onze locatie goed bereikbaar.

Interesse?

Je reactie kan je mailen naar personeelszaken@nl.coltgroup.com 

Voor nadere informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met Marketing Manager, mevrouw Sarah El Mouden 06-53215921

© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions