Labyrinth - Natuurlijke ventilatie

De Labyrinth levert een permanente luchtafvoer voor de meeste soorten industriële gebouwen en heeft een grote ventilatiecapaciteit. Het systeem is voorzien van aerodynamische lamellen voor een permanente ventilatie onder alle weersomstandigheden. De eenheid kan worden ingezet voor de luchtafvoer en luchttoevoer en kan worden aangepast voor de inbouw van geluidscoulissen.

Labyrinth levert een permanente luchtafvoer
Labyrinth levert een permanente luchtafvoer
De Labyrinth is zeer efficiënt en levert een permanente ventilatie
De Labyrinth is zeer efficiënt en levert een permanente ventilatie

De natuurlijke ventilatie Labyrinth is

  • Efficiënt en weerbestendig
  • Diverse bevestigingsopties
  • Eenvoudig te installeren
  • Laag gewicht
  • Duurzaam
  • Laag profiel
  • Onderhoudsarm

Kenmerken en voordelen

Efficiënt en weerbestendig - De Labyrinth is zeer efficiënt en levert een permanente ventilatie onder alle weersomstandigheden. De Labyrinth kan desgewenst ook worden uitgerust met een afsluitsectie die pneumatisch of elektrisch kan worden bediend. De afsluitsectie zorgt ervoor dat de luchtlekkage tot een minimum wordt beperkt wanneer er niet hoeft te worden geventileerd.

Diverse bevestigingsopties - De Labyrinth kan op een dak worden geplaatst voor een hoge afvoercapaciteit. Daarnaast kan de eenheid voor de luchttoevoer ook worden ingebouwd in een gevel.

Eenvoudig te installeren - De Labyrinth wordt in onderdelen of compleet gemonteerd afgeleverd, zodat de eenheid eenvoudig ter plaatse kan worden geïnstalleerd.

Duurzaam - De Labyrinth wordt vervaardigd van sterk, corrosiebestendig aluminium. De Labyrinth wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9000. Elke unit wordt voorafgaand aan de verzending onderworpen aan een functionele test.

Ontwerpservice - Colt biedt een pre-order ontwerpservice. Neem contact met Colt op voor meer informatie met betrekking tot de toepassing, de specificaties, de installatie of het onderhoud van de Labyrinth.

Download de brochure
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions