Colt Firelight natuurlijke openslaande dak ventilatie-eenheid

De Firelight levert uitstekende aerodynamische, akoestische en thermische prestaties en is geschikt als afzuigventilator voor de meeste soorten industriële en commerciële gebouwen. Het systeem is bij uitstek geschikt voor installatie in glasconstructies.

Colt Firelight natuurlijke openslaande dak ventilatie-eenheid
Colt Firelight natuurlijke openslaande dak ventilatie-eenheid
Natuurlijke dagelijkse ventilatie en rookbeheersing
Natuurlijke dagelijkse ventilatie en rookbeheersing

Groot aantal toepassingsmogelijkheden

  • Uitstekende prestaties
  • Bewezen prestaties
  • Efficiënt en weerbestendig
  • Eenvoudig te installeren
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Getest en gecertificeerd voor topprestaties

Kenmerken en voordelen

Groot aantal toepassingsmogelijkheden - De Firelight wordt geclassificeerd als een dubbelwerkende ventilator die geschikt is voor de dagelijkse ventilatie en rookbeheersing. De polycarbonaat en glazen versies zorgen voor een natuurlijke daglichtvoorziening en er zijn tal van panelen beschikbaar.

De Firelight is beschikbaar in een versie met een ventilatieluik of met dubbele ventilatieluiken.

De luiken kunnen pneumatisch, elektrisch lineair, met elektrische aandrijfkettingen of met de hand worden bediend. De bedieningselementen worden gemonteerd in de halsopening van de ventilator, in het frame (aan het zicht onttrokken) of aan de zijkant. Kettingaandrijvingen onttrekken het mechanisme aan het zicht wanneer de ventilator is gesloten.

Uitstekende prestaties - De Firelight levert uitstekende aerodynamische, akoestische en thermische prestaties en is zeer brandwerend.

Bewezen prestaties - De Firelight is uitvoerig getest in erkende testlaboratoriums van derde partijen, gecertificeerd conform EN 12101-2: 2003 en voorzien van het CE-label. De ventilator is CE-gemarkeerd volgens de richtlijn EN 14351-1, die prestaties van de eenheid als raam garandeert.

Eenvoudig te installeren - De Firelight wordt volledig gemonteerd op locatie afgeleverd en kan zowel horizontaal als verticaal onder elke gewenste hoek (0 tot 110 graden) op een dakopstand, afdekking of glasconstructie worden geïnstalleerd. Dankzij de vele beschikbare basisprofielen is de eenheid geschikt voor de meeste platen, glasconstructies en dakopstanden.

Duurzaam - De Firelight wordt vervaardigd van sterk, corrosiebestendig 6063-T6 aluminium en is voorzien van roestvrijstalen bevestigingspunten.

Fabricagekwaliteit - De Firelight wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9000. Elke unit wordt voorafgaand aan de verzending onderworpen aan een functionele test.

Ontwerpservice - Colt biedt een pre-order ontwerpservice. Neem contact met Colt op voor meer informatie met betrekking tot de toepassing, de specificaties, de installatie of het onderhoud van de Firelight.

Download de brochure
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions