EuroCO natuurlijk ventilatiesysteem

EuroCO natuurlijk ventilatiesysteem met lamellen – voor een natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing.

EuroCO natuurlijk ventilatiesysteem
EuroCO natuurlijk ventilatiesysteem
EuroCo natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing
EuroCo natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing

EuroCO voldoet de norm EN 12101-2

De EuroCO voldoet aan de normen EN 12101-2 en is geschikt voor de luchttoevoer en -afvoer alsmede de daglichtvoorziening voor de meeste soorten industriële en commerciële gebouwen.

  • Groot aantal toepassingsmogelijkheden
  • Eenvoudig te installeren
  • Efficiënt en weerbestendig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Kosteneffectief
  • Getest en gecertificeerd voor topprestaties

De EuroCO lamelventilatoren zijn geschikt voor de meeste industriële en commerciële gebouwen en behoren tot de meest kosteneffectieve natuurlijke ventilatoren.

Ze zijn populair onder:

  • ontwikkelaars en aannemers vanwege de vele beschikbare opties;
  • gebouwenbeheerders en -eigenaren vanwege hun eenvoud en lage onderhoudskosten.

Kenmerken en voordelen

Groot aantal toepassingsmogelijkheden - De EuroCO wordt geclassificeerd als een dubbelwerkende ventilator die geschikt is voor de dagelijkse ventilatie en rookbeheersing. De EuroCO kan ook worden geïnstalleerd voor een laag volume luchttoevoer of een hoog volume luchtafvoer.

De polycarbonaat en glazen versies zorgen voor een natuurlijke daglichtvoorziening. De EuroCO wordt ook vaak gebruikt als eindpunt voor systemen met grote kanalen of luchtbehandelingssystemen. U kunt kiezen uit tal van opties, zoals een pneumatische, elektrische of handmatige bediening en een uitgebreid assortiment aan lameltypen, accessoires en afwerkingen.

Uitstekende prestaties - De EuroCO is aerodynamisch efficiënt en heeft een hoge weerbestendigheid.

Eenvoudig te installeren - De EuroCO wordt volledig gemonteerd op de locatie afgeleverd en kan zowel horizontaal als verticaal onder elke hoek worden geïnstalleerd. Dankzij de vele beschikbare basisprofielen is de eenheid geschikt voor de meeste platen, glasconstructies en dakopstanden. De basis wordt geschikt gemaakt voor installatie in een gordijngevel, glasconstructie of voorbereide opening.

Duurzaam - De EuroCO wordt vervaardigd van een sterke, corrosiebestendige aluminiumlegering, grade 3005 in overeenstemming met EN573-3, en is voorzien van roestvrijstalen bevestigingspunten. De lamellen draaien op dubbele nylon UV-bestendige lagers.

Gecertificeerde prestaties - De EuroCO is uitvoerig in erkende testlaboratoriums van derden getest, gecertificeerd conform EN 12101-2: 2003 en voorzien van het CE-label.

Fabricagekwaliteit - De EuroCO wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9000. Elke unit wordt voorafgaand aan de verzending onderworpen aan een functionele test.

Ontwerpservice - Colt biedt een pre-order ontwerpservice. Neem contact met Colt op voor meer informatie over de toepassing, de specificaties, de installatie of het onderhoud van de EuroCO.

Download de brochure

Configureer uw product

Keyfeatures van de EuroCo - natuurlijke ventilatie

Levensduur

Colt EuroCO

Vergelijkbar
producten op
de markt

De hoogwaardige componenten maken een levensduur van maximaal 40 jaar te verwachten.

Cv-Waarde tot
0,7
(in de desbetreffende versie)

Getest en gecertificeerd volgens
EN 12101-2

De EuroCO kan in
uitgebreide variaties
Pas door een verscheidenheid van mogelijke afmetingen, slat versies en soorten controles voor verschillende toepassingen

Sterke volume en energie vrij ventilatie

 

© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions