Rookbeheersingssysteem en een roostersystem voor Emirates Stadium, Arsenal

Het Colt-rookbeheersingssysteem bestaat uit 59 Colt Jetstream-ventilatoren, vier 1800mm luchtafzuig ventilatoren, en alle bijkomende kooldioxide-, rook- en hittedetectoren en schakelkasten.. De ventilatoren zijn gemonteerd onder het plafond rond de parkeerplaats; om lucht en rook naar een afzuigpunt te verplaatsen, zonder de noodzaak tot uitgebreid leidingwerk – zoals bij een traditioneel systeem.

Een speciaal aspect aan dit project is gerealiseerd dankzij de draaibare impulsventilatoren, gekoppeld aan een windrichtingsensor. Hierdoor wordt de lucht rond de parkeerplaats – afhankelijk van de windrichting – ofwel met de klok mee, ofwel tegen de klok in geblazen. Dit zorgt voor een efficiënte rookafzuiging. 

Colt heeft daarnaast het Universal-roostersysteem geplaatst (zoals hierboven getoond, achter het “Arsenal”-logo). Deze roostersystemen verbergen de technische ruimtes en hebben een decoratieve functie. 

Project Details
© 2018 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions
Onze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken deze cookies voor webstatistieken, het verbeteren van het gebruiksgemak van de site en om passende aanbiedingen te doen van onze eigen producten en diensten. Lees meer...