Besturing van de CoolStream met Cortiva

Met deze Colt Cortiva begint een nieuw tijdperk wat betreft de besturing van klimaatsystemen. Cortiva is goedkoop, vereist geen externe besturingssystemen, is gebruikersvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Als het om energiezuinigheid gaat, is de combinatie van een CoolStream-systeem met een Cortiva-besturing op dit moment onverslaanbaar. Dankzij de traploos regelbare ventilatoren van de CoolStream, regelt de Cortiva alle dynamische factoren zo nauwkeurig dat u tot 50 procent aan stroom kunt besparen.

Cortiva Home

Op de startpagina leest u de buitentemperatuur en -luchtvochtigheid af, alsmede de systeemtijd en -datum. Hier start de navigatie naar de apparaatgroepen.

Cortiva Device

Op deze twee pagina's ziet u wat de toestand van de units is en wat de actuele meetwaarden zijn.

Cortiva in Action

Via deze pagina schakelt de gebruiker tussen de verschillende bedrijfstoestanden.

Colt Cortiva is heel eenvoudig te bedienen – via een internetbrowser of mobiel via een tablet of smartphone. U heeft geen speciale vakkennis nodig om het klimaatsysteem te configureren of zo nodig te bedienen. U kunt de klimaatparameters eenvoudig vanachter uw bureautafel wijzigen of instellen.

"Cortiva is een gebruiksvriendelijke besturing voor CoolStream R-units via tablet of smartphone"

Apparaten eenvoudig te groeperen

Een bijzonder voordeel van Cortiva is: Dat direct via de software apparaatgroepen zijn te creëren en desgewenst ook nieuwe groepen zijn aan te maken.

Overal toegang

Met de als optie verkrijgbare VPN-koppeling heeft u via onze professionele cloud overal en altijd toegang tot de besturing – maar alleen uzelf en onze serviceafdeling. Colt Cortiva wordt voortdurend verder ontwikkeld. Uw installatie profiteert zo desgewenst ook van toekomstige nieuwe softwareversies.

Voldoet aan
ErP: Alle CoolStream-systeemoplossingen voldoen aan Verordening (EU) nr. 1253/2014, die is gebaseerd op ErP-richtlijn 2009/125/EG

ErP: Alle CoolStream-systeemoplossingen voldoen aan Verordening (EU) nr. 1253/2014, die is gebaseerd op ErP-richtlijn 2009/125/EG

© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions