Contractbeheerder

Om onze klanten nog beter te bedienen op het gebied van Service & Onderhoud zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de vacature van:

Contractbeheerder

Omschrijving afdeling

De afdeling Service & Onderhoud bestaat uit een verkoopteam van buiten- en binnendienstmedewerkers (9 personen) en een operationeel team van coördinatoren en monteurs (ongeveer 35 personen). Binnen deze afdeling worden contracten opgesteld, afgestemd met de klant, uitgevoerd en geadministreerd voor Service & Onderhoud.  

De functie

Als Contractbeheerder stel je (nieuwe) onderhoudscontracten op, administreer je deze, bewaak je en heb je de verantwoording over de gemaakte afspraken. De onderhoudscontracten zijn bij klanten met installaties op het gebied van klimaat- en brandveiligheidtechniek. Je bewaakt de contracten op afspraken, prijs en past deze inhoudelijk aan bij wijzigingen. Je legt verantwoording af aan de Sales Manager Service & Onderhoud.

Gestelde eisen

  • een afgeronde MBO opleiding en door overige cursussen heb je een HBO werk- en denkniveau;
  • werkervaring in het vastleggen en bewaken van contracten;
  • juridische kennis van en ervaring met contracten is een pré; 
  • technisch inzicht;
  • klantgericht, commercieel en communicatief sterk.

Wij bieden:

Een zelfstandige positie en grote kansen op resultaat binnen een dynamisch bedrijf. Een werkkring binneneen innovatief en financieel zeer gezonde internationale onderneming waar geïnvesteerd wordt in mensen en middelen. Een open, no-nonsense cultuur waarin ondernemerschap en flexibiliteit centraal staan. Ondersteuning van collega’s die in teamverband willen presteren en trots zijn op gerealiseerde projecten. Een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling en andere collectieve voorzieningen.  

Interesse?

Je reactie onder vermelding van referentienummer COLT9-17 kan je mailen naar personeelszaken@nl.coltgroup.com.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Sjoerd Boonen 0485 39 99 849 of Kor Foekens 06 22 94 81 74.

© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions