Colt verzorgt zonwering op Oostenrijkse universiteit - Campus Urstein

Aangenaam studeren dankzij beweegbare buitenzonwering

Colt ontwikkelde een zonweringssysteem voor de moderne campus Urstein van de Fachhochschule Salzburg. 

Dankzij de ingenieuze buitenzonwering van Colt beschikt het drie verdiepingen tellende gebouw over een aangenaam leerklimaat voor de studenten aan de Oostenrijkse universiteit. De staanders op de drie verdiepingen zijn gehuld in een huid van roestvrijstalen platen. Deze geven het gebouw een filigraan monolithisch karakter. Bovendien vormen de geperforeerde platen als verticaal draaibare lamellen een effectieve zonwering voor de werkplekken. 

Beweegbaar lamellensysteem

Dankzij het beweegbare lamellensysteem kan het zonlicht op een effectieve manier worden gestuurd. De aansturing van de lamellen is aan het zicht onttrokken en gebeurt via een intern BUS-systeem. De metaallamellen zijn vervaardigd van roestvrij staal en geven het gebouw een indrukwekkend esthetisch karakter. 

Fachhochschule Salzburg

De Fachhochschule Salzburg is een Oostenrijkse universiteit voor toegepaste wetenschappen. De universiteit is in 1995 opgericht en heeft twee campussen: Campus Urstein in Puch/Salzburg en Campus Kuchl in Kuchl. De Fachhochschule biedt plaats aan ruim 2.500 studenten.  

Project
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions