Colt Buitenluchtroosters met vaste metalen lamellen

De Buitenluchtroosters zijn een veelzijdig lamellensysteem dat kan worden toegepast als gevelbekleding en/of regenwering. U kunt kiezen uit een groot aantal productopties, materialen en afwerkingen.

Buitenluchtroosters is een veelzijdig lamellensysteem
Buitenluchtroosters is een veelzijdig lamellensysteem
Buitenluchtroosters extern systeem met vaste metalen lamellen
Buitenluchtroosters extern systeem met vaste metalen lamellen

Standaard uitvoeringen van Buitenluchtroosters

De Buitenluchtroosters zijn een rolgevormd of geëxtrudeerd 1-rijig (1UL), 2-rijig (2UL) of 3-rijig systeem (3UL) dat kan worden ingezet als zonwering en/of ventilatie-eenheid. Het systeem wordt regelmatig toegepast voor machinekamers of overal waar machines moet worden afgeschermd.

  • De 1UL-Buitenluchtroosters zijn een 1-rijig lamellensysteem dat kan worden toegepast als zonwering of, als de regenwerendheid geen prioriteit heeft, als gevelbekleding. Wanneer bescherming moet worden geboden tegen regeninslag, kan de 2UL of 3UL worden gebruikt.
  • De 2UL-Buitenluchtroosters zijn een 2-rijig lamellensysteem met een hoge luchtdoorlatendheid en een goed regenwerend vermogen.
  • De 3UL-Buitenluchtroosters zijn een 3-rijig lamellensysteem dat is ontworpen voor toepassing waarbij het regenwerend vermogen uiterst belangrijk is.

De Buitenluchtroosters kan volledig worden geconfigureerd op basis van uw unieke behoeften.

Kenmerken en voordelen van de Buitenluchtroosters:

  • Uitstekende aerodynamische efficiëntie – dit zorgt voor een lagere luchtweerstand, waardoor de plant en opening kunnen worden geminimaliseerd en er dus wordt bespaard op de exploitatiekosten.
  • Goed regenwerend vermogen – De 2UL en 3UL hebben een opmerkelijk hoge weerbestendigheid.
  • Duurzaam en onderhoudsvrij – De UL is volledig vervaardigd van corrosiebestendige materialen.
  • Thermische expansie van de lamellen toegestaan – de lamellen worden ingeklemd en niet vastgeklonken of vastgeschroefd aan de structurele ondersteuningsstijlen.
  • Bewezen prestaties - De UL is getest conform EN 13030:2001.
  • Eenvoudig te installeren – De UL kan volledig gemonteerd of als onderdelenkit worden geleverd.
  • Groot aantal opties - Het systeem kan worden uitgevoerd in diverse vormen, configuraties, materialen, afwerkingen en coatings en kan zodoende voldoen aan de vereisten van vrijwel elk project.

De lamellen worden geëxtrudeerd of rolgevormd; onbehandelde afwerking, polyester poedercoating, voorgecoat of geanodiseerd; geperforeerd of stucco-embossed reliëf.

De lamelpanelen kunnen worden voorzien van schuine hoeken (verstek), speciale vormen en louvredeuren. Colt beschikt ook over een assortimentkoepelunits

Als het geluid moet worden gedempt, kunnen er akoestische jaloezieën worden gebruikt.

Prestaties

De Buitenluchtroosters zijn getest conform EN 13030:2001.

Ontwerpservice

Het Buitenluchtroosters-systeem kan volledig worden geconfigureerd op basis van uw unieke behoeften. Er zijn gratis softwareprogramma's beschikbaar die u hier bij kunnen helpen. Het is vrij eenvoudig om de afmetingen af te stemmen op de maximale drukval of om het geschikte aantal rijen te bepalen op basis van de ingestelde stroomsnelheid en de maximale drukval. Neem contact op met Colt voor ondersteuning.

De Colt Buitenluchtroosters biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Download de brochure
Voordelen
© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions