Assistent Inkoop Vacature Cuijk

Ref.: COLT8-17

Op korte termijn zoeken wij voor 24 uur per week een:

Assistent Inkoop

Omschrijving afdeling:

Je werkt nauw samen met projectteams aan projecten welke getalsmatig meestal  variëren tussen de € 10k en € 10 mln. De projectteams bestaan uit specialisten  op het gebied van Brandveiligheid en Klimaattechniek. De afdeling Procurement  verzorgt voor deze teams de projectgebonden inkopen van (hulp)materialen en diensten.  In deze rol heb je rechtstreeks contact met leveranciers en subcontractors van binnen en buiten Nederland.  

Omschrijving functie:

Op basis van de  specificaties die zijn vastgesteld vanuit het projectteam verzorg en bewaak je aanvragen, bestellingen en uitbestedingen bij leveranciers van producten, materialen en diensten zoals montage en installatie. Vooraf leg je in de aanvraag of inkooporder de prijs, aantallen, levertijden en inkoopvoorwaarden vast. Je controleert en bewaakt de orderbevestigingen, de levertijden en de binnenkomende facturen. Je verwerkt de leveringen in ons ERP-systeem en archiveert de inkoopopdrachten. Je rapporteert  aan de Manager Procurement. De functie is een uitbreiding van het huidige inkoopteam.

Gestelde eisen

  • aantoonbaar MBO werk- en denkniveau met een administratieve of inkoopopleiding met affiniteit met de techniek
  • enige jaren werkervaring in een projectenorganisatie is een pré
  • goede communicatieve vaardigheden
  • accuraat
  • flexibele instelling
  • juiste prioriteit in bijzaken en hoofzaken kunnen stellen
  • beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits is een pré)
  • beheersing van Office pakketten Outlook, Excel en Word
  • ervaring in gebruik van ERP systeem 

Wij bieden

Een werkkring bij een innovatief en financieel zeer gezonde internationale onderneming waar geïnvesteerd wordt in mensen en middelen. Een open, no-nonsense cultuur waarin ondernemerschap en flexibiliteit centraal staan. Ondersteuning van collega’s die in teamverband willen presteren en trots zijn op gerealiseerde projecten. Een marktconform salaris en een aantrekkelijke variabele beloning met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling en andere collectieve voorzieningen.

Interesse?

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe jij aan het profiel? Solliciteer! 

Voor nadere informatie kan eventueel ook telefonisch contact opgenomen worden met Jan Toonen 0485 – 399 999.

© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions