Airlite hoogwaardig natuurlijk ventilatiesysteem met lamellen – voor een natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing

Airlite hoogwaardig natuurlijk ventilatiesysteem met lamellen – voor een natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing
Airlite hoogwaardig natuurlijk ventilatiesysteem met lamellen –
voor een natuurlijke dagelijks ventilatie en rookbeheersing

De Airlite ventilator is het antwoord van Colt op de richtlijn inzake de energieprestaties van gebouwen (EPBD). De ventilator is uitzonderlijk goed geïsoleerd en heeft een lage luchtlekkage. De aerodynamische- en akoestische eigenschappen zijn uitstekend.

De Airlite ventilator is geschikt voor de meeste industriële en commerciële gebouwen. De Airlite voldoet aan de norm EN 12101-2 en is geschikt voor de luchttoevoer en -afvoer alsmede de natuurlijke daglichtvoorziening voor de meeste soorten industriële en commerciële gebouwen.

Kenmerken en voordelen

  • Energie-efficiënt
  • Uitstekende aerodynamische en akoestische prestaties
  • Groot aantal toepassingsmogelijkheden
  • Unieke optionele draaibare windgeleidingsplaten
  • Duurzaam
  • Gecertificeerde prestaties volgens EN 12101-2
  • Rendabel
  • Geluiddemping tot en met 30db

Energie-efficiënt- Bij het ontwerpen van de Airlite is rekening gehouden met de richtlijn inzake de energieprestaties van gebouwen (EPBD), waardoor deze uitzonderlijk goed is geïsoleerd en de luchtlekkage minimaal is.

Uitstekende aerodynamische en akoestische prestaties - De Airlite is aerodynamisch efficiënt, zeer goed geïsoleerd en luchtdicht . De ventilator biedt ook een goede geluidsisolatie. De unieke, optioneel draaibare,  windgeleidingsplaten worden geïnstalleerd om zijwind te voorkomen. Deze windgeleidingsplaten sluiten zich als de ventilator sluit en zijn vanaf de buitenkant onzichtbaar in gesloten toestand.

Groot aantal toepassingsmogelijkheden - De Airlite wordt geclassificeerd als een dubbelwerkende ventilator die geschikt is voor de dagelijkse ventilatie en rookbeheersing. De Airlite kan ook worden geïnstalleerd voor een laag volume luchttoevoer of een hoog volume luchtafvoer.

De polycarbonaat versie zorgt voor een natuurlijke daglichtvoorziening. U kunt kiezen uit tal van opties, zoals een pneumatische of elektrische bediening en een uitgebreid assortiment aan accessoires en afwerkingen.

Eenvoudig te installeren - De Airlite wordt volledig gemonteerd op de locatie afgeleverd en kan onder elke hoek ten opzichte van de horizontale of verticale lijn worden geïnstalleerd. Dankzij de vele beschikbare basisprofielen is de eenheid geschikt voor de meeste platen, glasconstructies en dakopstanden. Er is een variabele variant met flenzen beschikbaar voor een verticale installatie in gordijngevels, glasconstructies of voorbereide openingen.

Duurzaam - De Airlite wordt vervaardigd van een sterke, corrosiebestendige aluminiumlegering en is voorzien van roestvrijstalen bevestigingspunten.

Gecertificeerde prestaties - De Airlite is uitvoerig getest in erkende testlaboratoriums van derden, gecertificeerd conform EN 12101-2: 2003 en voorzien van het CE-label.

Fabricagekwaliteit - De Airlite wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9000. Elke unit wordt voor de verzending onderworpen aan een functionele test.

Ontwerpservice - Colt biedt een pre-order ontwerpservice. Neem contact met Colt op voor meer informatie met betrekking tot de toepassing, de specificaties, de installatie of het onderhoud van de Airlite.

Download de brochure

Configureer uw product

© 2020 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions