Een Colt klimaat is een beter leefklimaat

De Colt Groep is met 900 medewerkers actief in meer dan 70 landen. Colt levert hoogwaardige maatwerkoplossingen op het gebied van klimaattechniek, daglichttechniek, buitenzonwering en brandveiligheid voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

De succesvolle productie- en assemblagelocatie in Cuijk (N.Br.) vervaardigt een range aan natuurlijke (brand)ventilatiesystemen  en levert aan de ca. 50 Colt verkoopvestigingen in de wereld. De productie-organisatie heeft ongeveer 80 medewerkers in dienst, 25 indirect en 55 direct.

De organisatie transformeert stap voor stap naar een continue verbeterorganisatie (WCM, Lean).

Wij leveren een 8-tal typen natuurlijke ventilatiesystemen in een praktisch oneindig aantal varianten. Colt produceert volgens de ISO 9001 kwaliteitsnormering.

Teamleider Assemblage

Als teamleider rapporteer je aan de productieleider en geef je leiding aan een team van 15-20 assemblagemedewerkers. Je zorgt dat mensen veilig werken, je bewaakt de KPI’s en de uitvoering van de productieplanning en zorgt samen met je team voor een effectieve en efficiënte manier van werken! Je bent dan ook niet onbekend met verbetertechnieken als LEAN, Kaizen en 5S. 

Onze uitdaging voor jou is om samen met jouw team de weg van continue verbetering succesvol af te leggen. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die vaak al tientallen jaren meedraaien en dus al de nodige veranderingen hebben gezien. Aan jou de schone taak om ze zover te krijgen dat ze gaan werken volgens onze methodes om te komen tot een veilige, efficiënte manier van werken. Je hebt een passie voor leidinggeven en flexibiliteit, betrouwbaarheid en pro-activiteit staan hoog bij je in het vaandel. Je bent doelgericht en weet teams te laten excelleren.

Wij zoeken hiervoor kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

  • Aantoonbaar MBO+ tot HBO werk- en denkniveau met liefst ervaring in de logistieke of technische richting.
  • Enige jaren werkervaring als leidinggevende in een productiebedrijf (logistiek en/of metaal) is een pré.
  • Bestand tegen wisselingen in werkdruk en in staat om snel te schakelen.
  • Passie voor leidinggeven, techniek en mensen.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits is een pré). 

Wij bieden:

Uitstekende mogelijkheden om ervaring in de praktijk te brengen in een gezonde onderneming die volop in beweging is. Een open, no-nonsense cultuur waarin customer orientation, snelheid en flexibiliteit centraal staan. Ondersteuning van collega’s die in teamverband willen presteren en trots zijn op gerealiseerde projecten. Een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling en andere collectieve voorzieningen. 

Uw reacties onder vermelding van referentienummer COLT1-17 kunt u mailen naar personeelszaken@nl.coltgroup.com. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer Frank van der Aa. Tel: 0485 – 39 98 71

© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions