De Colt Groep is met 900 medewerkers actief in meer dan 70 landen. Colt levert hoogwaardige maatwerkoplossingen op het gebied van klimaattechniek, daglichttechniek, buitenzonwering en brandveiligheid voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

De succesvolle productie- en assemblagelocatie in Cuijk (N.Br.) vervaardigt een range aan natuurlijke (brand)ventilatiesystemen  en levert aan de ca. 50 Colt verkoopvestigingen in de wereld. De productie-organisatie heeft ongeveer 80 medewerkers in dienst, 25 indirect en 55 direct. De organisatie transformeert stap voor stap naar een continue verbeterorganisatie (WCM, Lean).

Wij leveren een 8-tal typen natuurlijke ventilatiesystemen in een praktisch oneindig aantal varianten. Colt produceert volgens de ISO 9001 kwaliteitsnormering.

Inkoper – Besteller voor 24 uur per week (6 – 9 maanden)

Omschrijving afdeling

De afdeling bestaat uit 3 personen en is verantwoordelijk voor alle voorraad- en klantspecifieke inkopen van ons productiebedrijf. 

Omschrijving functie

Uit voorraadlijsten en aanvragen binnen de organisatie bestel je materialen en halffabrikaten bij leveranciers. Vooraf leg je in de inkooporder, de prijs, aantallen en levertijden vast. Je controleert de levertijden en facturen. Je verwerkt de leveringen in ons ERP-systeem en archiveert de inkoopopdrachten. Je legt verantwoording af aan Hoofd Inkoop & Voorraadbeheer. De functie is ter vervanging en heeft een duur van ongeveer 6 – 9 maanden. 

Wij zoeken hiervoor een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen

  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau met een administratieve of inkoopopleiding met affiniteit met de techniek. 
  • Enige jaren werkervaring in een productiebedrijf is een pré.
  • Een pro-actieve houding, flexibel en betrouwbaar.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits is een pré).
  • Beheersing van Office pakketten Outlook, Excel en Word.
  • Ervaring in gebruik van ERP systeem. 

Wij bieden

Gezien het tijdelijk karakter van de functie bieden wij een contract op uitzendbasis waarbij de beloning gebaseerd is op de cao Metalektro.

Uw reacties onder vermelding van referentienummer COLT2-17 kunt u mailen naar personeelszaken@nl.coltgroup.com. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Alexandra Schraven, tel: 0485 39 9999

© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions